Service Care Mercedes-Benz

Mercedes-Benz ServiceCare - Complete.

Het servicepakket met complete dekking.

Wanneer u op zoek bent naar een servicepakket met complete dekking is Mercedes-Benz Complete de beste oplossing. Met dit pakket zijn alle onderhoudswerkzaamheden, inclusief reparaties en vervanging van slijtageonderdelen, gedekt tegen een vast maandelijks bedrag.1 Met Mercedes-Benz Complete is uw bestelwagen maximaal inzetbaar en houdt u grip op de kosten.


> Bereken uw servicepakket


1 Uitgezonderd eventuele indexering.

Mercedes-Benz ServiceCare Complete in één oogopslag.

Aanschaf ServiceCare Complete.

ServiceCare Complete kan op elk moment tijdens de eerste 12 maanden na de kentekenregistratie worden aangeschaft, tot een maximum van 50.000 km, op voorwaarde dat de bestelwagen wordt  onderhouden in overeenstemming met het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant.

Inhoud van het pakket.

Vervanging van versleten onderdelen (zoals remmen, accu, wielophanging, etc.) en regulier onderhoud volgens het onderhoudsboekje en de richtlijnen van de fabrikant. Dit Complete pakket dekt vrijwel alle onderdelen (zoals motor, versnellingsbak, elektronica, assen, airconditioning). Het pakket is inclusief APK, MobiloVan1 en Mercedes PRO Adapter.2

1 Mobilo/MobiloVan is onze gratis mobiliteitsgarantie. Voor de voorwaarden, ga naar mercedes-benz.nl/mobilovan.
2 Mercedes PRO/me: Standaard, inbegrepen connectiviteitsdiensten. Voor meer informatie, neem contact op met uw Mercedes-Benz Van ProCenter.

Looptijd en kilometrage.

Maximale duur of kilometrage: 7 jaar of 300.000 km.1

1 De volledige voorwaarden en andere looptijden en kilometerlimieten zijn verkrijgbaar bij uw Mercedes-Benz Van ProCenter.

Bereken uw ServiceCare

Maak een persoonlijke berekening

 

Complete 

Het onderhoudspakket waar alles inbegrepen is.

Meer informatie > 

 

Extended Warranty

Meer garantie. Meer zekerheid.

Meer informatie > 

 

Maintenance

Voor een perfect onderhouden bestelwagen.

Meer informatie > 

 

Waar bent u naar op zoek?