Originele onderdelen

Mercedes-Benz originele onderdelen.

Voorzorgen voor uw Mercedes-Benz.

Aan elk origineel onderdeel van Mercedes-Benz stellen we dezelfde eisen als aan elke Mercedes-Benz die onze fabriek verlaat. Dankzij de ervaring uit meer dan honderd jaar voertuig- en onderdelenbouw blijven alle goede eigenschappen van uw auto optimaal behouden: van zijn kwaliteit, zijn beproefde veiligheid tot zijn onvoorwaardelijke betrouwbaarheid, ook na honderdduizenden kilometers. Onze originele onderdelen zijn ook bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Nauwkeurige fabrikantgegevens, uitgebreide controles en omvangrijke tests garanderen dat elk afzonderlijk origineel onderdeel van Mercedes-Benz aan de strengste kwaliteitsnormen beantwoordt en volgens de nieuwste techniek is gebouwd.

Met het uitgekiende wereldwijde netwerk van onze logistieke centra zorgen we ervoor dat alle nodige originele onderdelen van Mercedes-Benz zo snel mogelijk bij uw dealer voor u klaarstaan. Onze aanbiedingen met vaste prijs voor Mercedes-Benz originele onderdelen bevatten ook de montage, zodat u de prijs van de reparatie gemakkelijk vooraf kunt berekenen.

Klik hier voor de website van Reman parts

Klik hier voor de website van Partslink24

 

Waar bent u naar op zoek?