Duurzaamheidspremie eVito

Duurzaamheidspremie bij de eVito

Kies nu voor de milieubewuste eVito en geniet van een duurzaamheidspremie tot €2.000,-.* Op geselecteerde voorraadvoertuigen ontvangt u €2.000,- voordeel, op nieuw te bestellen voertuigen ontvangt u €1.000,- voordeel.

Over de eVito

De geavanceerde eVito voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent. Zijn uiterst rendabele elektromotor met 85 kW (116 pk) [eVito Gesloten Bestelwagen met registratie als bedrijfswagen (N1).
De eVito Gesloten Bestelwagen heeft een actieradius tot 150 km╣. De ge´nstalleerde accucapaciteit bedraagt 41 kWh en kan met een laadcapaciteit van 7,4 kW in ca. 6 uur▓ van 0 tot 100% worden geladen.
De eVito is eveneens leverbaar in de uitvoeringen "lang" en "extra lang". De bagageruimte van 6,0 m│ of 6,6 m│ is in geen enkel opzicht beperkt door de elektro-aandrijving. Het laadvermogen bedraagt maximaal 1015 kg voor de voertuiglengte lang en maximaal 990 kg voor de voertuiglengte extra lang.

De eVito Gesloten Bestelwagen wordt aanbevolen voor het rijden in de stad en voor planbare, vaak terugkerende routes. Bovendien is de eVito Gesloten Bestelwagen geschikt voor alle soorten gebruik waarvan het inzetprofiel overeenkomt met de beschikbare actieradius.

Ontdek de eVito

 

Waar bent u naar op zoek?